Allnighter + videoilta 22.5 Kaijon nuorisotalolla

Videoilta tullaan pitämään 22.5 lauantaina Kaijonharjun nuorisotalolla.
Videoilta tullaan pitämään Allnighter-tyyliin (eli kestää lauantai illasta sunnuntai aamuun) ja ohjelmistossa on ainakin AnimuBazaari ja syksyllä alkavien sarjojen päättäminen!

Allnighterissä päätämme,mitkä kaksi pitkää sarjaa (n. 26 jaksoista) aloitamme katsomaan syksyllä 2010.

Toivommekin saavamme tietoon, hallituksen sähköpostiin tai minulle ennakkoilmoituksista sarjoista, joita ehdottaisitte meidän katsovan.
Allnighterissa kaikista ehdotetuista sarjoista katsotaan pari ensimmäistä jaksoa ja äänestyksellä päätetään, mitkä sarjat katsoaan.

Sarjat olisi erittäin suotavaa olla läsnä Allnighterissa mukana!

SARJOISTA INFOA:

Sarjan tulee olla DVD tai yleisesti virallisessa tuotetussa formaatissa (ei tietokoneelle ladattuja/waretettuja sarjoja!)
Sarjan täytyy olla mahdollista katsoa alusta loppuun (aikaa on hankkia loput osat) ja se voidaan saada lainaan, jos sen omistaja ei pääsekään videoiltaan
Sarja voidaan katsoa, jos sitä ei ole aiemmin Omake Ry:ssä katsottu

AnimuBazaari:

On koko illan oleva meininki, johon kaikilla on mahdollisuus osallistua.
Jos sinulla on jokin manga-sarja jota et vain lue tai olet kyllästynyt siihen, anime joka ei ollut niin hyvä kun toivoit tai jotain fanitavaraa animesarjasta, jolle sinulla ei ole oikein mitään paikkaa tai tarvetta, tuo tämä bazaariiin!
Voit myydä tai vaihtaa tavaran eteenpäin mielesi mukaan!
Näin saadaan kaikkille hylly tilaa kesäksi ja mahdollisesti jotain uuttakin.
Muistathan, että videoillat ovat tarkoitettu pääsääntöisesti vain jäsenille, mutta uusi jäsen olet tervetullut tutustumaan menoon ja halutessasi liittymään OMAKEen

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.