Tulevat tapahtumat

Tässä kuussa ei tule olemaan videoiltaa. Hallitus oli saanut jo valmiiksi sovittua ja varattua paikan videoillalle 30.10 Puolivälinkankaan nuorisotalolle. Tänään torstaina 21.10 saimme kuitenkin tietoon, että Puolivälinkangas on suljettu koko syysloman ajaksi, yleisen siivouksen takia, minkä takia videoiltaa ei tule. 🙁

Korvaukseksi tästä, olemme järjestämässä 30.10 miitin Valveella klo: 14:00 , missä tulee olemaan vaihtelevaa ohjelmaa pelailuista yleismaailmallisiin keskusteluihin. Tapahtuma on vapaa kaikille.

Koska videoilta peruuntui, marraskuussa pidämme Allnighterin 20.11-21.11 Puolivälinkankaan nuorisotalolla. Ohjelmana tulee olemaan 2 x sarjat, joita katsomme ja loppuillasta vapaata animen katselua ja kaiken sivussa vapaata pelailua ja hengailua. Allnighter on myös erikoinen, koska otamme vastaan kaiken maailman ehdotuksia tulevan vuoden 2011 Animeseminaaria varten. Tämä kyseinen tapahtuma on myös kaikille avoin juuri tästä kyseisestä syystä, joten tuokaa ystäviänne ja tovereitanne mukaan! Allnighteriin saa tuoda nyyttäriherkkuja ja ovet aukeavat klo: 17:30 ja tapahtuma kestää aamu 8 asti.

Marraskuussa on myös OMAKE ry. vuosittainen syyskokous, missä valitaan seuraavalle vuodelle eli 2011 uusi hallitus, ja käydään tarvittavat asiat läpi, mitä syyskokouksen esityslistassa tulee olemaan. Syyskokous järjestetään Puolivälinkankaan nuorisotalolla 12.11.2010 klo: 17:00 eteenpäin. Innokkaita hallituslaisia toivotaan saapuvan paikalle kuten myös jäsenistöä. Tapahtuma tulee olemaan nyttäriperiaatteella ja syyskokouksen sisällöstä tulee erillinen Kutsu-viesti.

Joulukuussa olemme järjestämässä Joulu-Allnighteria Puolivälinkankaan nuorisotalolla 11.12-12.12.2010. Virallista ohjelmaa ei ole vielä laadittu, mutta kyseinen tapahtuma on tulossa. Ovet aukeavat klo:17:30 ja ohjelmaa tulee olemaan aamu 8 asti.

Luettelo aikajärjestyksessä tulevistä tapahtumista:

30.10.2010 klo: 14:00 miitti, Kulttuurikeskus Valve.
12.11.2010 klo: 17:00 syyskokous, Puolivälinkankaan nuorisotalo
20.-21.11.2010 klo: 17:30 Allnighter, Puolivälinkankaan nuorisotalo
11.-12.12.2010 klo: 17:30 Joulu-Allnighter, Puolivälinkankaan nuorisotalo

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.