Kevätkokous 18.3.2011 klo. 18:00

Tämä viesti on virallinen kutsu teille kaikille Oulun manga- ja animekerhon jäsenille vuosittaiseen kevätkokoukseemme. Kevätkokous pidetään tänä vuonna perjantaina 18.3.2011 klo. 18:00 Tellervontie 2:n kerhohuoneella Kaijonharjussa.

Talo on apinapatsaan läheinen punatiilinen kerrostalo, joka on vastapäätä Valintataloa puiston toisella puolella. Sisäänpääsy tapahtuu Kaijonharjun kirjaston puoleisesta ovesta, jonne merkitään puhelinnumero johon voi soittaa, että pääsette sisälle.

Ohjelmassa on mahdollista saunomista ja peli-iltaman viettämistä. Kevätkokous on osa koko tapahtumaa, joten se ei vie koko aikaamme iltamassa. Paikalle saa ilmestyä jo klo. 17:30 maissa mutta kokous pyritään pitämään klo. 18:00.

Tapahtuma toimii nyyttäriperiaatteella, eli kaikki tuovat jotain pientä naposteltavaa tai juomista tarjolle. Omia eväitä saa myös tuoda sekä omia lauta/korttipelejä.

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.