Tammikuun iltama

Vuosi on jo vaihtunut ja toiminta pyörähtää joululomalta taas käyntiin. Luvassa onkin heti alkuun video-ilta tämän viikon lauantaina Kaijonharjun nuorisotalolla kello 16:30!

Video-iltaan kannattaa tuoda omat eväät, jotta jaksaa olla koko illan ajan virkeänä. Nuorisotalon läheisyydestä löytyy myös ruokailupaikkoja (pizzeria ja kiinalainen) sekä kauppoja, jos jokin eväs on unohtunut ostaa matkalla. OMAKE:n hallitus tarjoaa kahvit ja teet video-illoissa.
Vieraskävijät saavat käydä vain kerran vuodessa video-illassa tutustumassa toimintaamme, kun he eivät ole OMAKE ry:n jäseniä. Jos he haluavat tutustumisvierailun
jälkeen jatkaa käyntiä, heidän tulee maksaa jäsenmaksu (5€) ja täyttää jäsenlomake.

Katso kuukauden muut tapahtumat.

Tiedotus kaikille Omaken jäsenille ja uusille tuleville jäsenille!

Koska uusi vuosi on startannut, jäsenmaksut tulee suorittaa tammi-maaliskuun aikana jäsenvastaavalle tilitse tai käteisenä.
Vanhat jäsenkortit ovat toiminnassa maaliskuun loppuun asti, mutta sen jälkeen vain uudet jäsenkortit ovat toiminnassa (vaikuttaa Fantasiapelit liikkeen etuihin).
Jäsenmaksu on (5€) viisi euroa vuodelle 2013. Vanhat jäsenet voivat maksaa joko käteisellä tai suoraan tilille (Osuuspankki):

IBAN: FI59 5741 3620 2882 30
BIC: OKOYFIHH

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.