Helmikuun tapahtumia

Omaken tapahtumat helmikuussa 2014

Minikalenteri:

8.2.2014 lauantai; Videoilta Kaijonharjun nuorisotalolla (kartta) klo: 16:30 – 24:00
19.2.2013 keskiviikko; Peli- /Saunailta Tellervontien kerhohuoneella (Tellervontie 2 A: ylin kerros) klo: 17:sta eteenpäin.

Videoillasta:
Lautapelailua ja yleistä hengailua on luvassa Kaijonharjun nuorisotalolla klo: 16:30 eteenpäin sekä animen katselua.  Ohjelmien katsominen aloitetaan klo: 17:00.

Ohjelmistossa on ainakin seuraavat kolme jaksoa jatkuvista sarjoista, eli

  • Tiger and Bunny – jaksot 16-18
  • Bakemonogatari – jaksot 4-6
  • The World God Only Knows II – jaksot 4-6

Saunaillasta:

Tellervontien kerhotila sijaitsee Kaijonharjussa, nuorisotalon läheisyydessä ”lukevan orangutangi”-patsaan vieressä olevassa
punatiilisessä kerrostalossa. Tapahtuma alkaa klo: 17:00 ja luvassa on pelailua kortti/lautta/konsolipeleillä, yleistä hengailua ja kaikkea puuhaa, mitä kaikki tuovat mukanaan.
Sauna/peli-ilta toimii nyyttäriperiaatteella, joten kaikki tuovat jotain naposteltavaa, omat pyyhkeet ja saunajuomat (jos siis aikovat saunoa.).
Tapahtuman lopetus aika on klo: 22 paikkeilla.

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

3 Comments

  1. ei kai videoilta oikeasti ole 2. Päivä, sillä ensinnäkin se ei ole lauantai, toiseksi varoitusaikaa oli aivan liian vähän. Samana päivänä ei kannata ilmoittaa asiaa, vaan ainakin pari päivää etukäteen… Kai tässä on jokin virhe.

  2. Lisäksi 19.2. On keskiviikko…

  3. Juu, ei ole, tuossa on kirjoitusvirhe. Videoillan oikea päivämäärä on lauantai 8.2.
    Peli-ilta on 19.2., mutta päivä on keskiviikko.
    Pahoittelut aiemmista virheistä, korjaan ne hetikohta :3

Comments are closed