Hei ja hui, on jo huhtikuu!

Lumet ovat jo sulaneet loskaksi ja linnut laulelevat kuraisten ojien takana. Älkää kuitenkaan hätäilkö, sillä Omake tuo sohjoiseen (heh) kevääseen monia mukavia tapahtumia!
Huhtikuun tapahtumat tl;dr
  • Videoilta ja kerhon ylimääräinen kokous la 12.4. klo 16.15-24 Kaijonharjun nuorisotalo
  • Animeseminaarikokous ti 15.4. klo 18 Kulttuuritalo Valve
  • Hallituksen kokous ja peli-ilta to 24.4. klo 16-22 Tiedonkaari 6:n kerhohuone
  • Mahdollisesti porukalla katsomaan Ghiblin uusin leffa, Tuuli nousee. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin ja lisätietoa seuaa erillisessä sähköpostissa.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Huhtikuun videoilta järjestetään lauantaina 12.4. Kaijonharjun nuorisotalolla. Ovet aukeavat jo klo 16.15 ja illan aluksi pidetään kerhon ylimääräinen kokous, jossa käsitellään kevätkokouksesta pois jääneet vuoden 2014 toimintasuunnitelman ja budjetin hyväksyminen.
Tähän tuskin menee kovin kauan, joten animen katselu aloitetaan mitä luultavimmin perinteiseen aikaan klo 17.
Omaken videoillat toimivat epävirallisella nyyttikestiperiaatteella – osallistujat tuovat tilaisuuteen jotain syötävää tai juotavaa kaikkien nautittavaksi. Tämän lisäksi kerho tarjoaa kaikille teetä ja kahvia 🙂 Videoillat ovat yhtä tutustumiskäyntiä lukuunottamatta avoimia vain kerhon jäsenille. Tuokaa kuitenkin rohkeasti kerhoon vielä kuulumattomia kavereitanne mukaan tutustumaan toimintaamme!

Illan ohjelmissa on tuttuun tapaan animea, lautapelailua, juttelua ja tietysti eeppisen impromangamme piirtämistä 😀

Huhtikuun videoillan animetarjonta

  • Tiger and Bunny – jaksot 22-25 (sarja päättyy)
  • Bakemonogatari – jaksot 10-12
  • The World God Only Knows II – jaksot 10-12 (sarja päättyy)
  • OVA: Battle Athletes – jaksot 3-4
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Animeseminaarikokous pidetään tiistaina 15.4. klo 18 Kulttuuritalo Valveella. Kaikki tapahtumasta ja sen järjestämisestä kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Huhtikuun peli-ilta järjestetään torstaina 24.4. klo 17-22 Tiedonkaari 6:n kerhohuoneella. Ottakaa mukaan parhaat lauta-, kortti- ja käsikonsolipelinne, pikkunaposteltavaa nyyttäriperiaatteella ja tulkaa mukaan pelaamaan sekä juttelemaan!
Kerhon hallitus kokoustaa samassa paikassa klo 16-17. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan ja osallistumaan toiminnan ideointiin.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Studio Ghiblin uusin elokuva, Tuuli nousee (Kaze tachinu), sai ensi-iltansa jonkin aikaa sitten. Mietimme edellisessä hallituksen kokouksessa, että olisi mukavaa mennä elokuviin porukalla ja mennä sen jälkeen vaikka yhdessä syömään. Finnkinon sivuilla ei kuitenkaan ollut kokouksen aikaan juuri tietoa tulevista esityspäivistä…
Päätimme siis, että kokoamme ensin jonkinkokoisen porukan kasaan puskaradion kautta ja ilmoitamme sitten Omaken listalle minä päivänä olemme menossa katsomaan elokuvaa. Voit sitten halutessasi liittyä mukaan joukkoon iloiseen 🙂
Tapahtumasta tulee siis lisätietoa sähköpostitse.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tässä kaikki tältä erää. Ottakaa taas ihmeessä yhteyttä Omaken hallitukseen (omake@animeunioni.org) ja antakaa kehuja, haukkuja ja/tai tapahtumaehdotuksia 🙂

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.