Toukokuun tapahtumat

Keväiset terveiset omakelaisille!

Vappu oli ja meni, ja siten myös (keltainen) toukokuu kurkkii nurkan takana. Tässä koottuna Omaken tapahtumat toukokuussa ennen kuin karkaamme kesälomalle~

Toukokuun tapahtumat tl;dr

  • Animeseminaarikokous ti 6.5. klo 18 Kulttuuritalo Valve
  • Allnighter la 10.5.- su 11.5. Kaijonharjun nuorisotalolla klo 16.30-09.00
  • Piknik (säävarauksella)/teemamiitti ke 28.5. klo 16 Ainolanpuisto, Pohjois-Pohjanmaan museon takana
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Animeseminaarikokous pidetään tiistaina 6.5. klo 18 Kulttuuritalo Valveella. Kaikki tapahtumasta ja sen järjestämisestä kiinnostuneet ovat enemmän kuin tervetulleita mukaan! Kokouksen asialistalla ovat mm. nettisivujen tilannekatsaus, mainostus ja vänkärihaku.~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tämän kuun videoilta on läpi yön kestävä allnighter! Tapahtuma järjestetään lauantaina 10.5. Kaijonharjun nuorisotalolla, ovet aukeavat klo 16.30 ja ohjelma alkaa klo 17.

Koska kyseessä on allnighter, ohjelma jatkuu läpi yön aina su 11.5. klo 9 saakka, jolloin viimeisetkin selviytyjät hätistellään hellävaraisesti koteihinsa nukkumaan.

Katsomme ensin yhdessä paikan päällä äänestämämme elokuvan ja vielä kesken olevat sarjat loppuun, mutta tämän jälkeen valta on teillä, hyvät jäsenet! Loppuillan ja yön ohjelmisto koostuu jäsenten paikalle tuomista levyistä, joiden joukosta äänestetään katsottavaa enemmän tai vähemmän demokraattisesti :DAnimenkatselun lisäksi paikalle voi tuoda mangaa luettavaksi (tai vaikka myytäväksi, mutta kukin myyjä huolehtii itse tuotteistaan), konsoli- ja lautapelejä pelattavaksi ja muuta mukavaa puuhaa, jonka parissa yö kuluu mukavasti. Impromanga saapuu tietenkin ilahduttamaan innokkaita taiteilijoita!

Oulun kaupungin mystisten byrokraattisten päätösten mukaan kaikista klo 00 jälkeen paikalla olijoista täytyy koota nimilista, joka toimitetaan nuorisotalolle ennen tapahtumaa. Kerhon paikkavastaava Henrik lähettää tästä myöhemmin tarkemman tiedotusviestin, jossa on ilmoittautumisohjeet.

Omaken hallitus tarjoaa kaikille tuttuun tapaan kahvit ja teet, muut tarjottavat tuodaan perinteisesti nyyttäriperiaatteella.
Suosittelemme ottamaan mukaan myös tarpeeksi omia eväitä, jotta jaksatte pitää hauskaa koko illan ja mahdollisesti myös läpi yön :)Videoillat ja allnighterit ovat yhtä tutustumiskäyntiä lukuunottamatta avoimia vain kerhon jäsenille. Tuokaa kuitenkin rohkeasti kerhoon vielä kuulumattomia kavereitanne mukaan tutustumaan toimintaamme!

Toukokuun allnighterin animetarjonta

  • Paikan päällä päätettävä elokuva
  • Bakemonogatari – jaksot 13-15 (sarja päättyy)
  • OVA: Battle Athletes – jaksot 5-6 (sarja päättyy)
  • SATUNNAISTA YHDESSÄ PÄÄTETTYÄ ^w^
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Toukokuun lopussa järjestetään myös kesän(?) ensimmäinen piknik/teemamiitti. Jos sää on suotuisa, kokoonnumme keskiviikkona 28.5. klo 16 Ainolanpuistoon Pohjois-Pohjanmaan museon taakse syömään eväitä ja keskustelemaan henkeviä.Teemakeskustelun aiheena on ”Vaatteet tekevät hahmon”, joten keskustelussa voidaan sivuta esimerkiksi koulupukuja, tarpeettomia vetoketjuja, painovoimaa uhmaavia hiustyylejä ja hahmosuunnittelun visuaalista puolta yleisemminkin. Myös muita aiheita koskeva keskustelu on toki sallittua ja tervetullutta :3
Jos sää on huono, miitti siirtyy Kulttuuritalo Valveen tiloihin.
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Tässä kaikki tältä erää. Ottakaa rohkeasti yhteyttä Omaken hallitukseen (omake@animeunioni.org) ja antakaa kehuja, haukkuja ja/tai tapahtumaehdotuksia 🙂

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.