Ensi kauden sarjaäänestys!

Hyvää kesää, arvon omakelaiset!

Demokratiaa on luvassa koko jäsenistölle, sillä nyt on aika päättää sarjat ja elokuvat tulevalle kaudelle (eli syksy 2014 ja kevät 2015)!Sarjaäänestys on avoinna juuri nyt! Äänestys toimii ’rasti ruutuun’ menetelmällä ja suositeltava äänien määrä on max. 10 sarjaa kustakin kategoriasta. Eniten ääniä keränneet sarjat ja elokuvat tullaan katsomaan tulevan kauden videoilloissa, joten rastia ruutuun heti kun löydät jotakin mielenkiintoista. Pitkiä sarjoja (n.26 jaksoa) valitaan yksi ja lyhyitä sarjoja (n. 12 jaksoa) neljä, elokuvia ja OVA-sarjoja sijoitetaan videoiltojen ohjelmaan sopivasti.  Äänestysaikaa on heinäkuun puoleenväliin saakka.

Sarjojen esittelyjä voi etsiä mm. englanninkielisestä Wikipediasta, http://www.animenfo.com/ tai muilta vastaavilta sivustoilta.

Kiitoksemme sarjoja ehdottaneille jäsenille! Valitettavasti sarjoja jouduttiin karsimaan yleisen selkeyden ja videoiltojemme aikataulun nimissä. Yritimme kuitenkin säilyttää listan mahdollisimman monipuolisena. Omaken hallitus ottaa yhteyttä sarjojen omistajiin äänestyksen päätyttyä.

Puheenjohtaja julkaisee pian listan omista suosikeistaan, jäseniä kehotetaan noudattamaan listan linjauksia… (Ei vaineskaan :P)

Liian pitkä; en lukenut
Äänestä osoitteessa https://fi.surveymonkey.com/s/Z3L5G6C

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.