Lauantain 30.8. videoilta sittenkin KAIJONHARJUSSA

Heipä hei, arvon omakelaiset!

Oulun kaupunki on suuressa viisaudessaan päättänyt, ettei perikään tilavuoroista maksua. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tämän lauantain eli 30.8. videoilta järjestetään sittenkin Kaijonharjun nuorisotalolla!

Ovet aukeavat klo 16.30 ja animen katselu aloitetaan klo 17. Ohjelmassa on mm. Ghiblin ”Kukkulan tyttö, sataman poika” sekä satunnaista jäsenten tuomaa animea. Ottakaa siis omia levyjä mukaan! Myös Omakeen vielä kuulumattomien kaverien, tuttujen ja tuntemattomien paikalle raahaaminen on sallittua ja toivottavaa 🙂

Omaken videoillat toimivat epävirallisella nyyttikestiperiaatteella – osallistujat tuovat tilaisuuteen jotain syötävää tai juotavaa kaikkien nautittavaksi. Tämän lisäksi kerho tarjoaa kaikille teetä ja kahvia.

Videoillassa nähdään!

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.