Esimakua syyskuun tapahtumista

Tervehdys!

Syyskuussa tapahtuu kaikenlaista jännää :3 Muutoksena aiemmin ilmoitettuun: Omaken hallitus kokoontuukin torstaina 11.9. tuntia aiemmin eli jo klo 16 yliopiston Aulakahvilassa. Pahoittelit myöhäisestä ilmoituksesta! ^^’

Syyskuun videoilta järjestetään lauantaina 20.9. perinteisessä paikassa eli Kaijonharjun nuorisotalolla ja wanhaan tuttuun aikaan eli klo 16.30 alkaen, mutta tästä (ja muista syyskuun tapahtumista) seuraa lisätietoa loppuviikolla.

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Jaha, se oli siis syynä, miksei 17.30 aikaan ollut ketään paikalla. ajattelin, että olitte kenties taas vaihteeksi Valveella 🙂

Comments are closed