Syyskuun tapahtumat (anteeksi viive!)

Heipä hei, hyvät omakelaiset!

Syksy on alkanut, conikesä on päättynyt ja viikonloppuna Traconissa käyneet ovat luultavasti jo toipumassa kaikesta hauskanpidosta. Hauskaa on luvassa myös täällä Oulussa, kun Omaken tapahtumat pyörähtävät taas käyntiin!

Syyskuun tapahtumat tl;dr

  • Videoilta la 20.9. Kaijonharjun nuorisotalo klo 16.30-00.00
  • ”K-On!”-teekutsuiltama to 25.9. Tiedonkaari 6:n kerhohuone klo 17
  • Hallituksen kokous ti 30.9. yliopiston Aulakahvila klo 18

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Tämän kuun videoilta onkin jo tämän viikon lauantaina eli 20.9. Kaijonharjun nuorisotalon ovet aukeavat perinteiseen tapaan klo 16.30 ja animenkatselu alkaa klo 17. Illan ohjelmassa on jälleen animea, lautapelailua, juttelua ja tietysti eeppisen impromangamme piirtämistä 😀

Videoillan animeohjelma

  • Steins;Gate 1-3
  • Emma: A Victorian Romance 1-3
  • Elfen Lied 1-3
  • Mahdollisesti jokin elokuva tai OVA-jakso

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Harkitsimme peli-illan järjestämistä syyskuun loppuun, mutta Oulun yliopiston roolipelikerho CRYO järjestää syyskuun viimeisenä viikonloppuna (26.-28.9.) mainion lauta- ja roolipelitapahtuma Maraconin emmekä halua antaa kellekään yliannostusta pelaamisesta. Sen sijaan inspiroiduimme mm. K-On!:ista jossa söpöt tytöt tekevät söpöjä asioita, ja päätimme järjestää söpöt teekutsut nyyttäriperiaatteella. Ajankohtana on torstai 25.9.,kellonaikana klo 17 ja paikkana on Tiedonkaari 6:n kerhohuone (https://goo.gl/maps/KER9N). Kerhohuone on sininen, se sijaitsee punaisten kaksikerroksisten talojen ympäröimänä ja sen vieressä on leikkikenttä.

Paikalla on vedenkeitin ja teetä (omia saa toki ottaa mukaan!), joten mukaan voi ottaa keksejä, kakkuja ja muuta mukavaa pikkupurtavaa. Kerhohuoneessa on myös cd-soitin, joten japaniteemaista musiikkia voi tuoda kuunneltavaksi.

Illan ohjelmassa on mukavaa jutustelua, impromangan piirustelua ja/tai taiteilua muuten vain, sekä mitä ikinä paikalla olevalla porukalla satutaankaan keksimään. Kissankorvien käyttö ja yleinen söpöys tapahtumassa on sallittua muttei pakollista :3

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~

Omaken hallitus kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 30.9. klo 18 yliopiston Aulakahvilan peräpöydillä. Kaikki kerhon jäsenet ovat tervetulleita seuraamaan kokouksia ja vaikuttamaan kerhon järjestämiin tapahtumiin.

Nähdään taas!

 

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.