Elokuun tapahtumat sekä tiedotusasiaa

Pian kesä alkaa jo olla ohi ja syksy tekee tuloaan. Niinpä olisi mukava viettää aikaa ulkona ja nauttia viimeisistä mahdollisesti kesäisistä päivistä, joten Elokuussa keskitymme pääasiallisesti ulkoilma  miitteihin, jos kelit sen sallivat. Jäsenkortit ovat maksaneille jäsenille saatavilla miiteissä.
Elokuun tapahtumat
 
Omaken tapahtumat voi myös tarkistaa Omaken tapahtumakalenterista. Tapahtumia lisätään kalenteriin kun ne on varmistettu.
 
Nallikari miitti
Miitti järjestetään lauantaina 20.8 klo 12 alkaen. Tapaamispaikka on Sokos hotel kylpylä Edenin edessä. Nallikarin miitissä on hyvällä säällä luvassa rannalla oleilua, uintia sekä mahdollisuudet nuotiopaikalle sekä mini golf radalle. Mini Golf rata maksaa Aikuisilta 7€, alle 15 vuotiailta 4€ sekä opiskelijoilta ja työttömiltä 6€.
Jos sattuu huono sää niin siirrämme miitin Kylpylä Edeniin. Liput kylpylään maksavat aikuisilta 15€, alle 15 vuotiailta 9€ sekä opiskelijoilta ja työttömiltä myös 9€, s-etukortilla hinnat alenevat vielä yhdellä eurolla, eli jos olet esim. opiskelija ja omistat myös s-etukortin lippu maksaa sinulle 8€.
Ottakaa tilanteen mukaan sopivat varusteet!
Miitti X
 
Mystinen miitti joka järjestetään viikolla 34 lopullisesta ajankohdasta sekä ohjelmasta ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa.
 
We Are X- Dokumenttielokuvan esitys OMVF
X-Japan yhtyeen historiasta ja comeback-keikkaan valmistautumisesta kertova dokumenttielokuva esitetään Oulun musiikkivideofestivaaleilla to 25.8 klo 18 sekä la 27.8 klo 17 liput elokuvaan maksavat 6€. Dokumenttielokuva esitetään Kulttuuritalo Valveen Studiossa. Liput ovat ostettavissa Valveen lippumyymälästä ke 24.8-28.8 klo 12-20 välillä.


Ilmoitusasiaa
 
Sarjaäänestys tulokset
 
KYLLÄ! Sarjaäänestyksen tulokset ovat ratkenneet! Vuoden pitkäksi sarjaksi äänestettiin ylivoimaisesti Fate/Zero eli sitä tulemme katsomaan syksystä kevääseen. Syksyn lyhyiksi sarjoiksi äänestettiin Mysterious Girlfriend X sekä The Legend of Black Heaven. Kevään lyhyiksi sarjoiksi taas äänestettiin City Hunter sekä Ghastly Enma-kun Burning Up. Joka videoillassa katsotaan 3 jaksoa/sarja sekä yksi OVA tai elokuva katsojien innokkuuden mukaan. Videoillat palaavat syyskuussa.
OMAKEn Peliklubi
 
Toivomuksia OMAKEn jäsenten omasta nettipeli porukasta on kuulunut jo muutamista lähteistä. Toiveidenne mukaan OMAKEn Peliklubi ryhmä on nyt avattu Facebookissa, sekä jäsenille joilla ei ole mahdollisuutta Facebookiin keskustelu Anikin foorumilla jäsenistön peleistä on myös auki.
 OMAKE.n Peliklubi on Oulun manga ja anime kerho OMAKE Ry:n perustama ryhmä, jossa ryhmän jäsenet voivat sopia yhdessä pidettävistä nettipelisessioista. Ryhmään liittyminen ei vaadi OMAKE:n jäsenyyttä. Joten jos nettipelien pelaaminen porukalla kiinnostaa, niin tämä ryhmä on sinun juttusi!, liity FB ryhmään tai käy keskustelemassa foorumilla.

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.