Omake tapahtumat/Omake Events 10/16

in English below…
Sarjakuva miitti
 
Järjestetään Ke 5.10 klo 17 Puolivälikankaan nuorisotalolla. Miitissä on tarkoituksena lukea jäsenten miittiin tuomia sarjakuvia sekä ne jotka haluavat voivat piirtää sarjakuvia.  Halukkaat saavat myös pelata lautapelejä. Paikalle saadaan myös mahdollisesti tanssimatto.
Videoilta+Basaari
 
Pidetään lauantaina 15.10 klo 17 alkaen  Puolivälikankaan nuorisotalolla.
 Animen katselun ja pelaamisen ohessa tämän kuun videoillassa järjestetään myös Basaari! Eli jos haluat myydä omia manga/anime kamoja niin tuo ne myyntiin! Myytävät tavarat järjestellään johonkin Puokkarin tilaan näytille ja halukkaat voivat niitä sieltä ostaa. Merktse myytävät tavarasi hinnalla ja nimelläsi tuo mukanasi myös jokin kippo tai astia mihin ne voidaan maksaa. Jokainen huolehtii itse omista myytävistään. Paikalle saadaan myös Sangatsu Mangan julkaisemia manga pokkareita. Eli muistakaapas ottaa käteistä mukaan!
Videoillassa ohjelmassa animen katselua, lautapelien pelaamista ja yleistä hauskanpitoa. Ruokailu toimii nyyttäri periaatteella eli tuokaapas jotain tarjolle!
Illan ohjelma:
 
Fate/Zero jaksot 3-5
Mysterious Girlfriend X jaksot 4-6
The Legend of The Black Heaven jaksot 4-6
Birdy The Mighty OVA jaksot 3-4
 
________________________________________________________________________________
 
Comic meeting
 
Is held on Wednesday 5.10 starting at 17/5pm in Youth Center of Puolivälikangas. Let’s bring our own manga and comics for others to read and let’s draw manga together! Board games are also an option to play. Dancing mat is also possibly available.
Movie night + Bazar
 
On Saturday 15.10 at 17/5pm onwards in Youth Center of Puolivälikangas.
On the side of watching anime and playing games we’re having a Bazar on this months movie night. So if you want to sell some of your manga/anime stuff bring them to our Bazar! All the items on sale will be sorted in some space in the Youth Center where people can buy them. Mark the items you’re selling with a price and your name, bring some container where people can pay  in. Everyone is responsible for their own items. We’re also selling manga published by Sangatsu Manga, so if you are interested buying something take some cash with you!
On movie night we watch anime, play board games and have fun with other members
Our food arrangements are bring-a-dish party style as usual so take along something to serve!
Nights anime:
 
Fate/Zero episodes 3-5
Mysterious Girlfriend X episodes 4-6
The Legend of the Black Heaven episodes 4-6
Birdy the Mighty OVA episodes 3-4

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.