Muistutuksia ja tiedotus/ Reminders and an announcement

Haluaisin muistuttaa jäsenistöä tämän viikon syyskokouksesta sekä keilausmiitin kyselystä!!!
 
Syyskokous on Puokkarin nuorisotalolla keskiviikkona 23.11 klo 17. Kokouksessa voit vaikuttaa Omaken tulevan vuoden toimintaan ja voit päästä mukaan tulevan kauden hallitukseen! Kokouksen jälkeen normaalia miittitoimintaa sekä katsomme anime elokuvan Sakura Wars the Movie.
 
Meillä on myös vireillä keilausmiitin järjestäminen. Olemme laittaneet kyselyn doodleen, jonka avulla pystymme sopimaan sopivan päivän osallistujille, sekä tietämään osallistujien määrän.
Jos olet halukas osallistumaan siirry doodlen kyselyyn tästä. Osallistujien tulee maksaa jonkinlainen summa, joka ilmoitetaan kyselyn jälkeen. Kysely on sitova!
TIEDOTUSASIAA!!!
 
Jotkin teistä ovatkin jo varmaan kuulleet OMAKEn Peliklubista. Klubin tarkoituksena on sopia ja järjestää yhteisiä pelisessioita ryhmän jäsenten kesken. Klubilla ei ole ollut paljoa toimintaa sen perustamisen jälkeen, mutta tarkoituksena olisi saada lähiaikoina aikaan peli-ilta halukkaiden jäsenten kesken lähiaikoina! Jos olet kiinnostunut ryhmän löytää facebookista, josta löytyy linkki myös ryhmän keskustelu foorumille. Klubille on nyt myös perustettu oma ryhmä steamissa! Jos siis etsit mukavaa peliseuraa, liity keskusteluun ryhmissämme!
_____________________________________________________________
I would like to remind our members about this week’s annual fall meeting and the bowling meeting survey!
 
The annual fall meeting is held in The Youth Center of Puolivälikangas on this Wednesday 23rd of November. In the meeting, you can affect next years actions and you can become a member of the next board! After the meeting, we have normal meeting activity and we’re watching the anime movie Sakura Ward the Movie!
We’re also going to keep a bowling meeting. We’ve made a doodle survey about the date of the meeting. If you’re interested in this meeting go to the survey here. All participants must pay a certain amount that will be notified after the survey finishes. The survey is binding!
 
ANNOUNCEMENT!!!
 
Some of you may already have heard about OMAKEs Gaming Club. The Clubs meaning is to sort and arrange online and co-op gaming sessions with the members. The Club has been quite quiet since its creation, but we’re trying to arrange some kind of gaming night soon for interested members. If you’re interested you can find out the group on Facebook, and there you’ll also find a link to our forum. The Club now has its own group on Steam! So if you’re looking for nice people to play games with, join our conversations in our groups!

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.