OMAKE Keilausmiitti/Bowling meeting!

n English below…

Omake on järjestämässä keilausmiitin! Ohessa linkki kyselyyn jonka avulla määritämme miitin päivämäärän! Ilmoita kyselyyn sinulle sopiva päivämäärä jos olet kiinnostunut. Osallistujille tulee jonkinlainen summa maksettavaksi. ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA! Kysely on voimassa 25.11 saakka.Miitin virallinen päivämäärä,aika sekä maksumäärät ilmoitetaan kyselyn päätyttyä.

___________________________________

Omake is organizing a bowling meeting! We made a survey so we can determine the best date for our meeting! If you’re interested go answer the survey below! All participants must pay some amount of the full rent. THE SURVEY IS BINDING! The survey is valid until November 25th. The official date, time and payments will be notified soon after the survey finishes.

http://doodle.com/poll/if7phxetpkai8hn5

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.