Keilausmiitti / Bowling meeting

Kyselyn perusteella olemme pitämässä keilausmiitin 29.11 klo 18.45. Rata on varattu käyttöömme 19-21 välisenä aikana. Keilausmiitti pidetään Pelixirin keilahallissa. Jokaiselle osallistujalle tulee maksettavaksi 4-7 euron maksu riippuen osallistujista. Hintaan kuuluu keilaradan varaus ja kenkien vuokra. Summaan on myös laskettu Omaken hyvittämä summa.
_______________________________________
Based on the survey we are having our bowling meeting on 29th on November at 18.45. The bowling alley is on our use from 19 to 21. We are meeting in Pelixir. Everyone attending this meeting has to pay 4-7 euro payment. The payment includes the bowling alley reservation, shoe rent. This also includes the sum Omake is compensating.

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.