Omake tapahtumat / Events 2/2018

In English below…

Omaken Peli-ilta 7.2
Omake järjestää peli-illan 7.2 klo 18 alkaen Tiedonkaari 6:n kerhohuoneella. Tuokaa mukana omia pelejä, joita haluatte pelata muun jäsenistön seuurassa! Tarjotavaa saa tuoda oman maunb mukaan nyyttäriperiaatteella.
Peli-ilta med CRYO ry 21.2
Järjestämmä peli-illan yhteistyössä CRYO ry:n kanssa! Peli-ilta järjestetään 21.2 klo 18 alkaen Tiedonkaari 6:n kerhohuoneella .Kiinnostaako sinua pelata uusia ja mielenkiintoisia lautapelejä? Käy tsekkaamassa CRYO:n pelilista! Jos löydät pelin jonka haluaisit löytyvän peli-illasta, laita viestinä meille pelin nimi sähköpostilla,Facebookissa tai Discord kanavallamme!
 
Muistakaahan kertoa meille ajoissa, niin ehdimme varata pelit peli-iltaan mennessä! Jos emme saa ehdotuksia CRYO tuo mukanaan satunnaisia pelejä.
 
Videoilta 24.2
Videoilta järjestetään Puokkarin nuorisotiloilla 24.2 klo 17 alkaen. Iltaa vietetään pelaillessa ja animea katsellessa. Ruokailu toimii perinteisesti nyyttäriperiaatteella, joten tuothan mukanasi jotain tarjottavaa!
 
Illan ohjelma:
Nichijou jaksot 16-18
Alderamin on The Sky jaksot 4-6
Anime Elokuvia, jotka valitaan paikan päällä.
 
 

Omake Game Night 7.2
Omake organizes the game evening on 7.2  at 6 pm at the Tiedonkaari 6 club lounge. Bring your own games that you want to play with other members!
Game Night with CRYO ry 21.2
We are organizing a Game Night in cooperation with CRYO ry! The Game Night will be held on 21.2 at 18.00 at the Tiedonkaari 6 Club Room. Are you interested in playing new and interesting board games? Check out CRYO’s game list! If you find a game that you’d like to find in a game-night, please give us the name of the game by emailFacebook or on our Discord channel!
Remember to tell us in time so we can reserve games by the Game Night! If we do not get the suggestions CRYO brings random games.
Movie Night 24.2
The Movie Night will be held at Puokkari Youth Center on 24.2 at 17.00. The evening is spent playing and watching anime. Dining is traditionally bring a dish style, so bring something to offer!
Evenings anime:
Nichijou Episodes 16-18
Alderamin is The Sky episodes 4-6
Anime Movies that are selected on the spot.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.