Lani kysely / Lan party survey

In English below…

Olemme järjestämässä Lani miittiä Byströmin talolla toukokuussa 2018. Haluamme järjestää miitin sellaisena aikana, jotta mahdollisimman moni halukas pääsisi paikalle. Paikan päällä on useita pelikoneita käytössä, joihin on asennettuna valmiiksi Overwatch sekä Steam, johon voi vapaasti ladata haluamamme pelit.
Vastaa kyselyssä sinulle sopivin päivä miitille jos kiinnostuit!
Kysely päättyy 15.3 klo 16.

We’ll be arranging a Lan party in May of 2018 at Byströms house. We want to arrange the meeting so as many interested can join. On-site we’ll have several gaming PCs are available, with Overwatch and Steam pre-installed, where you can freely download the games you want to play.
Answer the survey with the date that fits you the best if you’re interested!
The survey ends at 15th of March at 16.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.