Sarjaäänestys / Series vote 2018

In English below…

On tullut aika äänestää sarjat syksyn videoiltoihin!

Äänestyksen avulla päätämme, mitä tulemme katsomaan OMAKEn tulevissa videoillossa seuraavan vuoden aikana. Äänestyksessä on on neljä osa-aluetta: pitkät ja lyhyet sarjat, elokuvat sekä OVAt. Eri osa-alueissa on sovitut äänimäärät, pitkille sekä lyhyille sarjoille saa antaa maksimissaan 5 ääntä, sekä OVA sekä elokuville saa antaa maksimissaan 3 ääntä. On suositeltavaa antaa vähintään 1 ääni/ osa-alue. Lopulliset päätökset katsottavista sarjoista tehdään hallituksen kokouksessa loppukesällä.
Äänestä täällä!

Sarjoista voi etsiä lisätietoa netistä, esim. sivuilta www.animenfo.com, myanimelist.net tai muilta vastaavilta. Kaikissa on japaniäänet ja joko englannin- tai suomenkielinen tekstitys.. Kiitokset kaikille sarjoja ehdottaneille!

Vastaathan kyselyyn 5.8 mennessä, jos sinulle tulee ongelmia kyselyyn vastaamisessa ota yhteyttä hallitukseen joko Omaken Discordin kautta tai lähettämällä viesti osoitteeseen: Omake-hallitus@mailman.animeunioni.org 

____________________________________
It is time to vote series to Falls Movie Nights!
By voting, we decide what we will be watching OMAKE’s upcoming movie nights later this year. There are four sections in the voting: long and short series, films and OVAs. There are a max number of votes for the different sections max. 5 votes for the long series and short series, OVAs and films films can be voted up to 3 times. It is advisable to provide at least 1 vote / section. The final decisions on the series to be shown at movie nights will be made at the Board meeting later in the summer.

Vote here!

For more information on the series, visit www.animenfo.com, myanimelist.net or other similar sites. Every series has Japanese voice acting and either English or Finnish subtitles.

Please respond to the survey by 5.8 if you have any problems answering the questionnaire, please contact the board through either Omake Discord or by sending a message to: Omake-hallitus@mailman.animeunioni.org 

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.