Nallikari miitti 1.9

In English below…

Kesän lopun häämöttäessä haluamme viettää kesäisen ulkoilumiitin Nallikarissa. Miitti pidetään 1.9 klo 12 alkaen. Tapaamme aluksi Edenin edessä.

Tekemistä riittää Golfaamisesta uintiin ja grillaukseen sään suosiessa. Huonon sään sattuessa miitti pidetään sisätiloissa. Jos saavut miittiin myöhässä tai et muuten löydä porukkaa, niin joukkoon saa yhteyden kätevästi numerosta 044 7822373


The summer is soon coming to its end and we want to have a nice outdoors meeting in the summer spirit while we have then chance! The meeting will be held at Nallikari on 1st of September. We meet in front of Eden.

There is a possibility to a plenty of activities at Nallikari. playing golf to swimming and grilling if the weather is good. In case of bad weather the meeting will be held indoors. If you arrive late i or if you do not find our group, you can easily reach us from the following number: 044 7822373

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.