Videoilta / Movie Night

In English below…

Videoilta järjestetään 17.11 klo 17 alkaen Puokkarin Nuokkarilla. Jatkamme syksyn äänestettyjen sarjojen lkatselua. Miitissä voi halutessaan animen katselun sijaan myös pelata ja viettää aikaa muun jäsenistön seurassa. Ruokailu toimii nyyttäri periaatteella kuten ennenkin, eli tuo mukanasi jotain tarjottavaa niin saat vapaasti nauttia pöydän antimista!

Illan anime:

Space Dandy jaksot 7-9
Death Parade jaksot 7-9

+Paikan päällä valitaan Leffa tai OVA katsottavaksi.

 


Movie Night will be held 17.11 starting at 17 at the Youth Center of Puolivälikangas. We’ll continue watching the voted series. If you are not interested in watching anime you can spend time with the other members playing or just hanging out. Dining is bring a dish style, so bring some food or snacks to offer!

Nights Anime:

Space Dandy episodes   7-9
Death Parade episodes   7-9

+Movie or OVA we will choose on the spot.

 

About OMAKE

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.