OMAKE Tapahtumat/Events 09/19

In English below… 

Omaken jäsenten epäviralliset miitit voit nähdä Omaken Discordista.

Videoilta 14.9

Videoilta järjestetään 14.9  klo 16 alkaen Puokkarin Nuokkarilla. Miitissä voi halutessaan animen katselun sijaan myös pelata ja viettää aikaa muun jäsenistön seurassa. Ruokailu toimii nyyttäri periaatteella kuten ennenkin, eli tuo mukanasi jotain tarjottavaa niin saat vapaasti nauttia pöydän antimista!

Illan animena sarjaäänestyksen voittaneita sarjoja!

Pitkänä animena Ronja Ryövärin Tytär! Loput aloitettavat sarjat valitaan äänestyksen voittaneista vaihtoehdoista paikan päällä:

Animeseminaari 2019 29.9

Vuoden 2019 yksipäiväinen Animeseminaari tullaan järjestämään Kulttuuritalo Valveella sunnuntaina 29.9.2019 klo: 10:00 alkaen. Teemanamme on Isekai – matka toiseen maailmaan, jonka innoittamia ohjelmia, pajoja, kisoja sekä toimintaa on luvassa koko päivän mitalta kaikenikäisille. Tapahtuma on ilmainen kaikille kävijöille!

Tsekkaa lisätietoa Animeseminaarin virallisilta verkkosivuilta.

Nähdään siis siellä!

 


 

You can check out all our unofficial member arranged meetings from our Discord server.

Movie Night 14.9

The Movie Night will be held at Puokkari Youth Center at 14.9 starting at 16.00. The night will be spent watching anime, playing, and hanging out. Dining is traditionally bring a dish style, so bring something to offer!

Our Autumn long series will be Ronja, the Robber’s Daughter the rest of the nights anime will be the chosen amongst the series vote 2019 winners you can see here

Animeseminaari 2019 29.9

The 2019 One-Day Anime Seminar will be held at Valve Cultural Center on Sunday 29th September at 10:00. Our theme is Isekai – a journey to another world with programs, workshops, competitions and activities inspired by the theme and meant for all ages! The event is free for all visitors!

You can check more info from the events official website.

We’ll see you there!

About 😺

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.