OMAKEN FRISBEEGOLF MIITTI

Kesämiittien äänestyksen perusteella miitiksi valittiin Frisbeegolf miitti! Nyt on aika äänestää miitin ajankohta. Jos haluat osallistua miittiin valitse sinulle sopivat päivät kyselystä. Miittiin voi tuoda omat Frisbeet tai lainata paikalla olevilta. Valittu päivä ja aika ilmoitetaan myöhemmin.

Äänestä päivää täältä


Based on the vote of the summer meetings, the Frisbee golf meeting was chosen as the winner! Now is the time to vote on the date of the meeting. If you want to take part in the meeting, choose the days that suit you from the survey. You can bring your own Frisbee to the rally or borrow from those present. The selected date and time will be announced later.

vote here

About 😺

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.