Tulevia tapahtumia 9/22

🔥Nallikari-miitti 10.9 kello 14

(Nallikari, Nallikarinranta 15)
Ohjelmassa vapaata hengailua Nallikarin ympäristössä kello 14 alkaen, esimerkiksi makkaran paistoa grillauspaikalla. Jos et ole vielä jäsen, voit liittyä paikan päällä. Liittymällä saat kaikki OMAKE:n jäsenedut. Kysy asiasta hallituksen jäseneltä. Huonon kelin sattuessa miitti siirtyy 24.9 pidettäväksi.

😸Syyskuun videoilta 17.9 kello 16-23:30

(Puolivälinkankaan nuorisotalo, Mielikintie 7)
Ovet aukeavat kello 16. Katsotaan kauden animea, pellaillaan pelejä ja luetaan mangaa.
Nyyttikestit, eli tuo tarjolle naposteltavaa itsellesi ja muille. Mahdollisuus tilata ruokaa ja juotavaa korvausta vastaan.🍕🥤
Paikalle saa tulla ihmettelemään, vaikka et olisi vielä jäsen. Tervetuloa! Tapahtuma on päihteetön.
Huom: Tulethan ehdottomasti vain terveenä. Jos sinulla on koronan oireita, jättäydy suosiolla kotiin lepäämään.

Ohjelma:

Future Boy Conan jaksot 1-3 kello 17
Future Boy Conan on yksi TV-animen virstanpylväistä ja sen on ohjannut Ghibli-elokuvistaan kuuluisa ohjaaja Hayao Miyazaki (Naapurini Totoro, Tuuli nousee). Future Boy Conan pohjautuu Alexander Keyn 1970 romaaniin The Incredible Tide. Se kertoo tulevaisuuden maailmanlaajuisesta sodasta, jossa maailma on tuhoutunut ja suurin osa maasta on uponnut meren alle. Maailmanlopusta huolimatta on yhä ihmisiä, jotka elävät pinnalla olevilla saarilla, näistä yksi on villi poika – tulevaisuuden poika Conan.

Darkstalkers’ Revenge jaksot 1 kello 19
Perustuu Capcomin 1995 kolikkopeli-mätkintäsarjaan Night Warriors: Darkstalkers. Yön hirviöt ottavat toisistaan mittaa tässä neliosaisessa sarjassa. Felicia, Morrigan ja Hsien-Ko, he kaikki ovat täällä.

Initial D Legend jaksot 1 kello 20
Lukio-opiskelija Takumi Fujiwara toimii apurina firmassa, jossa hän kuljettaa isänsä vanhalla Toyota AE86 Corollalla tofutilauksia ympäri Japanin vuoristoteitä. Tietämättään vuoristoajelu on antanut Takumille sellaiset ajotaidot, jotka tekevät hänestä driftauksen mestarin. Hän ottaa vastaan haasteen toiselta kuskilta ja voittaa helposti kisan. Uusi legenda on syntynyt!

🎂OMAKE 20 vuotta

Nyt on kulunut 20 vuotta siitä, kun kerhon ensimmäiset miitit järjestettiin kauppatorin Tervasoihdussa. Onnea OMAKE:lle ja kakskytävee!
Katso aikakoneella, miltä OMAKE:n tapahtumat näyttivät vuonna 2002.

About 😺

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.