Tulevia tapahtumia 1/23

😼Tammikuun videoilta 14.01 kello 16-23:00

(Puolivälinkankaan nuorisotalo, Mielikintie 7)
Uusi vuosi 2023 on tullut ja on aika taas jälleen katsoa läpi valittuja animesarjoja. Pellaillaan pelejä, luetaan mangaa ja muita ihmejapanijuttuja. Ovet aukeavat nuorisotalolla kello 16 aikoihin.

Ohjelma:
Horus, Prince of the Sun kello 17 (Conan jatkuu toisella kerralla)
Horus on Ghibli-elokuvista tuttu Isao Takahatan ensimmäinen ohjaustyö ja Hayao Miyazakin kanssa tekemä elokuva. Se kertoo vanhassa Norjassa asuvasta pojasta, joka löytää Aurinkomiekan.

Angel Cop jaksot 1-2 kello 19
Hänen nimensä saattaa olla Enkeli, mutta hän on toista maata. Maailma, jossa lain pitkä koura on brutaalimpi kuin rikollisen lavea tie.

Tomorrow’s Joe 2 the Movie kello 20
Pois tieltä, Rocky Balboa! Orpokodista karannut heittiö Joe Yabuki tietää vain yhden tavan ratkoa ongelmia – hänen luuvitosensa avulla. Vaeltaessaan Tokion katuja, hän törmää Tange Danpeihin, joka on alkoholisoitunut valmentaja ja entinen nyrkkeilijä. Kun Danpei saa tuta Joen nyrkistä, hän on vakuuttunut Joen taidoista ja pyytää siirtymään hänen siipensä alle nyrkkeilemään. Tuleeko Joe Yabukista uusi kanveesin mestari vai onko Joe vain tuhkaksi palava tähdenlento? Joe! Nouse ylös, Joe!
Sarja on Japanissa yhä erittäin suosittu, ja viittauksia siihen näkee usein myös nykypäivän animessa.

Paikalla on nyyttikestit, eli tuo tarjolle naposteltavaa itsellesi ja muille🍕
Tänne saa tulla ihmettelemään, vaikka et olisi vielä jäsen. Tulethan ehdottomasti vain terveenä. Tapahtuma on päihteetön. Tervetuloa!

📽️Tulossa Oulun elokuvateattereihin tammikuussa


ONE PIECE-elokuva Finnkinossa 16.1 kello 17:00 (Torikatu 32, Oulun keskusta)
One Piece Film: Red
Elokuva esitetään myös Elokuvateatteri Starissa viikonloppuna ja seuraavan viikon alussa.
Elokuvateatterit veloittavat heidän normaalin lippumaksun.

About 😺

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry on rekisteröitynyt yhdistys, joka pyrkii levittämään ja tukemaan japanilaisen animaation sekä sarjakuvan harrastusta Suomessa.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.